Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ !!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΨΕΥΤΕΣ !!!

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ !!! 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΨΕΥΤΕΣ !!! 

Κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162), όποιος εξαπατά εκλογέα, με οποιονδήποτε τρόπο, για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή !!!


Ο τότε πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου, καθώς και όλοι οι μεταγενέστεροι Πρωθυπουργοί, υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά τις ομιλίες τους, παροχές η απαλλαγή από φόρους, ενδεικτικά ο Γεώργιος Παπανδρέου στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, εξήγγειλε ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού !!!

Όμως αμέσως μετά τις εκλογές μείωσε μισθούς και συντάξεις, έπραξε δηλαδή το αντίθετο εκείνου που είχε υποσχεθεί. Ο τότε αντιπρόεδρος του, για να δικαιολογήσει την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, είπε ότι όλα τα κόμματα δεν τηρούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις !!! Μπεεεεεεε !!!!

Άλλο είναι να προσπαθήσει ένα κόμμα να εκτελέσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να μην επιτύχει, και άλλο να μην επιχειρήσει καν την εφαρμογή του και από την πρώτη στιγμή να εφαρμόσει πολιτική αντίθετη του προγράμματος του.

Μετά τις εκλογές, προς δικαιολόγηση της καταφανούς εξαπατήσεως των Ελλήνων, οι πρωθυπουργοί μας ισχυρίζονταν, ότι δήθεν αγνοούσαν την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας !!! Μπεεεεε !!!

.

Ψεύδονται, ασυστόλως και κατ' επανάληψη !!!


Σας υπενθυμίζω μερικές από τις εξαγγελίες τους !!!





Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου