Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ !!!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;;;


«Από εμάς, διευκόλυνση και ψήφο δεν περιμένουν», επισημαίνει - Ο κ. Λοβέρδος τόνισε δε, ότι αναμένει περισσότερα από 100.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος !!! 
Μα υπάρχουν ακόμα σε αυτή την χώρα 100.000 
Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να διευκολύνει την κυβέρνηση με την ψήφιση της συμφωνίας, εξέφρασε πριν από λίγο ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ.fm».

Ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος στη δική του πρόταση, σημείωσε ότι «στο μέτρο που υπάρχουν 162 βουλευτές που κάθε μέρα λένε πόσο καλή διαπραγμάτευση κάνουν, η καλή διαπραγμάτευση που κάνουν θα παράξει ένα καλό, κατά τη γνώμη τους, προϊόν και θα το στηρίξουν οι άνθρωποι αυτοί με τον ίδιο πάθος που τώρα επί πέντε μήνες μάς λένε ότι μάς λένε και επί πέντε χρόνια μάς έβριζαν, μάς προπηλάκιζαν. 
Υπάρχουν 162 επαΐοντες που θα πάρουν τη συμφωνία. Από εμάς, διευκόλυνση και ψήφο δεν περιμένουν.
Αν η δεδηλωμένη απολεστεί, είναι μια άλλη συζήτηση αυτή, αλλά είναι υπόθεση». 


Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, στο ρόλο του και στο μέλλον του, επισήμανε ότι «απενοχοποιείται η παράταξη, διότι αποδεικνύεται τελικά ότι δυο δρόμοι υπήρχαν: η στρατηγική εκτός Ευρώπης και η στρατηγική που χαράξαμε εμείς και προσχώρησε η ΝΔ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Άρα αυτά περί προδοτών που υποστήκαμε πέντε χρόνια, τώρα αποδεικνύεται ότι ήταν ψέματα και οι υποσχέσεις για μια άλλη πολιτική, απλώς δημαγωγίας, για να πάρουν την εξουσία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. 
Άρα απενοχοποιείται η παράταξη και αρχίζει - το είπα και στο Συνέδριο αυτό - να διαμορφώνεται ένα δίκτυο μετανοημένων που επανέρχονται στο δικό μας χώρο και από τις αλλαγές που θα κάνουμε, θα κριθεί αν θα επανέρθουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε δε, ότι αναμένει περισσότερα από 100.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, υπογραμμίζοντας: «Για μένα, κάθε ένας ψηφοφόρος που προσέρχεται πάνω από τους 35.000, όπως ήταν την περασμένη Κυριακή για να εκλέξουν συνέδρους, είναι καλό, είναι επιτυχία, αλλά οι εκτιμήσεις μας δείχνουν έναν αριθμό πολύ μεγαλύτερο.»

ΠΗΓΗ protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου