Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ;;; ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ;;; 
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! 
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΤΩΡΑ !!!


Να υπογράψει σήμερα κιόλας ο υπουργός Δικαιοσύνης την δικαστική απόφαση για το Δίστομο και να αφήσετε τα επικοινωνιακά τρικ κατά μέρος !!!

Σύμφωνα λοιπόν (για όσους αγνοούν) με την 137/1997 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, επιδικάστηκαν 28 εκατομμύρια ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου !!! 

ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ;;;
ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ;;;
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ;;;
Η απόφαση αυτή κατέστη αμετάκλητη με την 11/2000 απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία απέρριψε αίτηση αναίρεσης του Γερμανικού Κράτους.

Σύμφωνα όμως με το επαίσχυντο άρθρο 923 του ΚΠολΔ, που εξαρτά τη Δικαιοσύνη από πολιτικές σκοπιμότητες, «Αναγκαστική εκτέλεση κατά αλλοδαπού δημοσίου δεν μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη άδεια του Υπουργού της Δικαιοσύνης».

Να δώσει λοιπόν άμεσα εντολή είτε ο Πρόεδρος κύριος Παυλόπουλος είτε ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο να χορηγήσει αμέσως την απαιτούμενη άδεια, ώστε οι Διστομίτες να μπορέσουν επιτέλους να κατάσχουν περιουσίες του Γερμανικού Κράτους για να πάρουν τα χρήματά τους.

Και όχι να κόβει βόλτες στο Δίστομο και να συμπάσχει δήθεν με τους Διστομίτες !!!

Θέλουμε πράγματι να ζητήσουμε από τους Γερμανούς το κατοχικό δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις ;;; 
Έχουμε ως Έλληνες το ανάλογο ανάστημα ;;; 
Έχει αυτή η κυβέρνηση αυτό το ανάστημα ;;; 
Θυμίζουμε ότι όλες οι προηγούμενες δεν το είχαν. Ας αρχίσουμε λοιπόν με την πιο πάνω απόφαση.

 ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ;;;

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Παυλόπουλε και κύριε Τσίπρα !!!

Παραθέτω σημερινό σχετικό δημοσίευμα......................

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε την προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια για τις γερμανικές αποζημιώσεις.......


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη στο Δίστομο προκειμένου να παραστεί στο Μνημόσυνο των Σφαγιασθέντων Διστομιτών από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής.
Ηχηρό μήνυμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος από το Δίστομο, όπου παρέστη το πρωί στο Μνημόσυνο των Σφαγιασθέντων Διστομιτών. «Οι εθνικές μας διεκδικήσεις αναφορικά με τα εγκλήματα της…ναζιστικής θηριωδίας σε βάρος των Διστομιτών θα επιλυθεί στ’ αρμόδια δικαστικά fora, όπως ταιριάζει σε πολιτισμένες και φίλες χώρες, ιδίως σ’ αυτούς τους κρίσιμους καιρούς» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος και παρατήρησε, ότι η οργανωμένη δρομολόγησή τους, από την πλευρά της Βουλής των Ελλήνων, σε θεσμικό επίπεδο, το αποδεικνύει αυτό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε πρωτίστως στο ηθικό μέρος της καταδίκης του στυγερού εγκλήματος της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο, γιατί, όπως είπε, αυτό επιβάλλει η Ιστορία και ο Πολιτισμός της Ελλάδας και του Λαού της. «Αφού αυτή η Ιστορία και αυτός ο Πολιτισμός αποδεικνύουν, διαχρονικώς, ότι εμείς, οι Έλληνες, αντιλαμβανόμαστε την θυσία στον βωμό της Ειρήνης της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, που από την φύση της είναι ανεκτίμητη, ως υπέρτατη ανιδιοτελή προσφορά στον Άνθρωπο και την Ανθρωπότητα και όχι ως ευκαιρία υλικών
διεκδικήσεων».

Μάλιστα, σημείωσε πως ό,τι κι αν πει κανείς για το μαρτυρικό Δίστομο και τους μάρτυρές του δεν είναι ικανό ν’ αρθεί στο ιστορικό ύψος της συγκλονιστικής θυσίας τους.
Αναφερόμενος στην ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Διστόμου, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε : «Έχω πλήρη συναίσθηση των θεσμικών και πολιτικών ευθυνών μου» και πρόσθεσε «Πριν απ’ όλα μνήμης του στυγερού εγκλήματος της ναζιστικής θηριωδίας και του μαρτυρικού τέλους των θυμάτων της στο Δίστομο. Αλλά και συνειδητοποίησης μιας κορυφαίας διδαχής. Με την έννοια ότι ο μαρτυρικός Δήμος Διστόμου μας διδάσκει πως πρέπει να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση συνείδησης προκειμένου να μην τελεσθούν ξανά εγκλήματα κατά της
Ανθρωπότητας, μ’ όποια μορφή και κάτω από οποιαδήποτε «λεοντή» υπάρχει κίνδυνος να εμφανισθούν στο μέλλον»
.

Μάλιστα, παρατήρησε ότι «είναι παρήγορο το γεγονός ότι το διπλό αυτό χρέος που μου ανήκει γίνεται σιγά-σιγά ένα είδος κοινού τόπου και αυτονόητης αλήθειας όχι μόνον στην Ελλάδα –πράγμα άλλωστε εθνικώς αναμενόμενο- αλλά και εκτός των συνόρων μας, σε παγκόσμια κλίμακα» και συνέχισε λέγοντας ότι «κορυφαία τεκμηρίωση αυτής της διαπίστωσης συνιστά η ίδια η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, όπως καταδεικνύει μ’ ενάργεια η καθιερωμένη πια παρουσία του πρέσβη της σ’ αυτό το ιερό προσκύνημα στο Δίστομο».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε επίσης το έργο και την προσφορά του επιζώντα της σφαγής του Διστόμου, Αργύρη Σφουντούρη, ο οποίος παρίστατο στο Μνημόσυνο, τονίζοντας την προσφορά του στην ανάδειξη και διατήρηση της ιστορικής μνήμης και των γεγονότων του Διστόμου.

Στο Μνημόσυνο των Σφαγιασθέντων Διστομιτών από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής παρευρέθησαν επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος, η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ.Κουτσούμπας καθώς και αρκετοί βουλευτές ως εκπρόσωποι κομμάτων.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ
Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου