Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ......ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ !!!

Ο Πρετεντέρης είναι ο ΠΡΩΤΟΣ δημοσιογράφος όπως αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου !!!

Όσο περνούν οι μέρες συνεχίζει το έργο της η Επιτροπή Αλήθειας του Δημόσιου Χρέους. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε το ρόλο των ΜΜΕ σχετικά με την αλήθεια για το δημόσιο χρέος.

«Στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και προσωπική αναφορά στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη ως ένα παράδειγμα δημοσιογράφου που έπαιξε τέτοιο ρόλο την περασμένη περίοδο.
Η Πρόεδρος της Βουλής νομιμοποιούνταν απόλυτα να κάνει αυτή την αναφορά αφού όπως είπε η ίδια «το ομολογεί στο βιβλίο του» ο δημοσιογράφος, συνεπώς δεν πρόκειται για κάποιου είδους δική της εκτίμηση.


Ο κ. Ρουμελιώτης προσπάθησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες λέγοντας ότι πολλοί δημοσιογράφοι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης και ότι αυτή η μη αναφορά ήταν βλαπτική για το δημόσιο συμφέρον. 

Η κα Κωνσταντοπούλου ωστόσο διαφώνησε μαζί του σημειώνοντας ότι επρόκειτο για σκόπιμη στάση εκ μέρους των μέσων ενημέρωσης, αφού όπως είπε «και σήμερα λυσσομανούν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους, και κινητοποιούνται προς την κατεύθυνση της συγκάλυψης. Και για αυτό τον λόγο πολεμούν και αυτήν την Επιτροπή».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου