Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Αμετανόητος ο Σαμαράς: Να συνεχίσετε την διαπραγμάτευση με βάση το mail Χαρδούβελη!

Τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος κατά την ομιλία του στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση πρότεινε στην κυβέρνηση να "να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση σύμφωνα με το e-mail Χαρδούβελη".
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως "αντί να φέρετε φοροελαφρύνσεις , φέρατε φοροεπιδρομή. Γονατίσατε τη χώρα στο εσωτερικό και διασύρατε τη χώρα στο εξωτερικό", χωρίς όμως να κάνει αναφορά στα πολύ μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα που έχει πετύχει η κυβέρνηση. Φαίνεται πως ο κ. Σαμαρας δεν τα θεωρεί σημαντική επιτυχία, αφού σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως μειώνοντας φέτος και μόνο πλεόνασμα από το 3% στο 0,8% η χώρα κερδίζει περίπου 4 δισ. ευρώ.

Δεν τα θέλει όπως φαίνεται αυτά τα χρήματα ο πρώην πρωθυπουργός...

Φυσικά ο άνθρωπος που "γονάτισε" τους Έλληνες με τα τεράστια προτογενή πλεονάσματα δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχτεί κάτι τέτοιο όπως και έκανε, ενώ ήταν αναμενόμενο ότι θα αναλωνόταν κατά την ομιλία του σε ανούσιες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης.

"Πρέπει να αλλάξει πολιτική η χώρα αλλά πρέπει πρώτα να αποκατασταθεί η αξιοπιστία και η σταθερότητα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ για να τονίσει ότι η ΝΔ δεν φοβάται τις τις εκλογές, αλλά η χώρα δεν αντέχει τις εκλογές.

Και πως θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό βλέποντας τα δημοσκοπικά νούμερα της ΝΔ τα οποία σε λίγο καιρό με την πορεία που έχουν πάρει θα πιάσουν αυτά του ΠΑΣΟΚ.

Και πώς θα μπορούσε να γινόταν αλλιώς αφού ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει να υπερασπίζεται ένα απάνθρωπο για τους Έλλην ες σχέδιο (mail Χαρδούβελη) το οποίο αν αναλογιστεί κανείς το περιεχόμενό του μπορεί εύκολα να κατανοήσει πως είναι πολλαπλάσια πιο σκληρό μέχρι και από το απαράδεκτο σχέδιο που παρέδωσαν προχθές οι θεσμοί στην ελληνική κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου