Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ !!!

ΤΑ ΟΧΙ, ΤΑ ΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ !!!





Αν κάποιος δεν μπορέσει σήμερα να αντιληφθεί ότι η κοινωνική οικονομία αποτελεί ένα ιδεολόγημα ανίκανων καθεστώτων, πράγμα λειτουργικά ασύμβατο με την επιχειρηματικότητα, όχι μόνο αδυνατεί να κατανοήσει θεμελιώδεις έννοιες τής οικονομίας, αλλά έχει τόσο περιορισμένη επίγνωση τής άγνοιάς του, που θεωρεί ότι μπορεί όχι μόνο να πρωτοστατίσει στην οργάνωση μέρους μιας εκ των συνιστωσών τής εθνικής λύσης, αλλά να γίνει ένας νέος ολετήρας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.


Η αδυναμία κατανόησης, αντίληψης της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, σε συνδυασμό με τα συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή από πλευράς ''δύσης'' καθώς και με τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί,δεν καθιστούν απλά, κάθε νέο επίδοξο ''πατριώτη'', πρωτοστάτη στο έγκλημα, αλλά στον όλεθρο της χώρας.

Όλοι αυτοί οι ''επίδοξοι'' πατριώτες που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα ανωτέρω, είναι καταδικασμένοι να οδηγηθούν σε μια φρενήρη απόδραση, σε έναν βαρύ εκτροχιασμό της χώρας, μακριά από κάθε έννοια δικαιοσύνης και σεβασμού της εθνικής μας ταυτότητας.

Σκεφτείτε τι θα απαντήσουν, ή πολύ περισσότερο, τι θα σχεδιάζουν, σε οικονομικό επίπεδο όλοι αυτοί οι επίδοξοι τραχανοπλαγιάδες, που την είδαν Κολοκοτρώνηδες.

Άνθρωποι που ουδεμία σχέση έχουν με την οικονομία, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και πολύ περισσότερο, με την διαχείριση του Ελληνικού Οικονομικού προβλήματος σε σχέση και συνάρτηση με το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι. 

Θα μπορούσε ποτέ να θεωρηθεί μέρος μιας υγιούς επόμενης μέρας μια πολιτική κίνηση που στηρίζεται σε πρόσωπα που αγνοούν βασικές αρχές και αξίες της παγκόσμιας οικονομίας;;; 
Ρητά και κατηγορηματικά όχι.

Θα μπορούσε ποτέ να θεωρηθεί μέρος μιας υγιούς επόμενης μέρας μια πολιτική κίνηση που στηρίζεται σε πυρήνα ατόμων που δεν έχουν ιδέα από οικονομία, νομικά κλπ ;;; 

Η οικονομική πολυπλοκότητα προϋποθέτει γνώσεις και εμπειρία στη διεθνή αγορά, ειδάλλως όποια τέτοια προσπάθεια θα κατέληγε νομοτελειακά σε μεσαζοντικού τύπου μόρφωμα, όμως υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο πολιτικά σήμερα στην Ελλάδα ;;; 

Η αλήθεια έρχεται ωμή και ξεκάθαρη ΟΧΙ διότι δεν υπάρχει παραγωγή ή δανεικά για να πάρει κανείς πολιτική προστασία, συνεπώς δεν υπάρχει χώρος για πολιτικούς μεσάζοντες με γνώμη και πολύ περισσότερο με άποψη.

Άρα ποια είναι η λύση στην εξίσωση ;;; 
Που οδηγείτε ένα τέτοιου τύπου σχήμα των ΟΧΙ, ΜΗ,ΔΕΝ κλπ απο-κομμάτων ;;;

Στην ανάγκη αναζήτησης ανθρώπων που να:

α) έχουν την βασική γνώση των παραπάνω προαπαιτούμενων προσόντων.

β) να έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν - συνεργαστούν - εκχωρήσουν πρωτογενή γνώση, βάζοντας στην άκρη τους εγωισμούς.

γ) ο τζάμπας πέθανε και μαζί με αυτόν οι άνθρωποι που ''πραγματικά'' παράγουν έργο, οι άνθρωποι που πραγματικά εργάστηκαν για την παραγωγή πρωτογενούς αποτελέσματος έχουν κατά το παρελθόν πέσει θύματα των δήθεν ''πατριωτών'' που ήθελαν τάχα να ''βοηθήσουν'', σήμερα μετά από ''χ'' χρόνια εμπειρίας, βιωματικά πλέον, ξεκαθαρίζω ότι ο τζάμπας πέθανε, η πραγματική εργασία αμείβεται οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού.

δ) στρατιωτική πειθαρχία, κάθε άποψη που αποσπά την ομάδα από τον βασικό της στόχο θεωρείτε εκ των προτέρων εκ του ''πονηρού'' και ο υπαίτιος αποβάλλεται με ταχύτατες Δημοκρατικές  διαδικασίες απομόνωσης (στα τρένα με ένα τσαμπί μπανάνες και γρήγορα για ουγκαμπάγκουα).

ε) ο απόλυτος στρατηγικός πρωτογενής σχεδιασμός βήμα-βήμα, απαιτεί ανθρώπους που θα τον εφαρμόσουν, με αποτέλεσμα να λειτουργεί όλη η ομάδα ως μια απόλυτα συγχρονισμένη μηχανή, άμεσου αποτελέσματος, όποια άλλη εκδοχή είναι μη αποδεκτή.

Τέλος οι χρόνοι κρίνονται ως άκρως περιοριστικοί και δεσμευτικοί για το κάθε part της λύσης, αν είσαι ανίκανος στο χρόνο που σου δίνεται να εφαρμόσεις την λύση, πηγαίνεις σπίτι σου να πετάς χαρταετό, το Έθνος δεν μπορεί να βασίζεται στην ανεπάρκεια σου.

Ο τόπος έχει ανάγκη από πραγματικές, εφαρμόσιμες λύσεις, το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό απέδειξε ότι είναι ανίκανο να διαχειριστεί μια Εθνική λύση για τα προβλήματα της χώρας, άρα κρίνεται ανεπαρκές και απαιτείται άμεσα η αντικατάσταση του.

Ο ιδεολογικός προσανατολισμός απαιτείται να είναι σύμφωνος με το Σύνταγμα, με σαφή προσανατολισμό στην αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου (βλέπε Σύνταγμα Άρθρο 2 καθώς και σχετικό άρθρο http://georgiosfk.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html ).

Η απάντηση σε μια ''Εθνική λύση'' είναι η Υπερβατική, βιωματική πολιτική με αυτούς που κρίνονται κατάλληλοι, δηλαδή αυτοί που παράγουν και αυτοί που εφαρμόζουν.

Ότι άλλο βασίζεται στην άγνοια, στην αδυναμία αντίληψης καθώς και την ολίσθηση της χώρας και των πολιτών στον όλεθρο, στην καταστροφή, στην εκχώρηση θεσμικών ρόλων σε ξένα για την χώρα συμφέροντα και όλα αυτά εν αγνοία τους.

Αυτοί που πουλούσαν εκδούλευση και αμείφθηκαν για φέρουν αποτελέσματα τα οποία ποτέ ΔΕΝ έφεραν, ποτέ ΔΕΝ επέτυχαν, ΔΕΝ μπορούν να κατηγορούν αυτούς που παράγουν και φέρνουν αποτελέσματα με αποδείξεις. 

Τέλος εύχομαι στους επίδοξους τραχανοπλαγιάδες να ανοίξουν τα μάτια τους, να λάβουν τις συμβουλές που απαιτεί η χρονική περίοδος, να κατανοήσουν, να αντιληφθούν τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η πατρίδα μας, να γίνουν πρώτα από όλα καλύτεροι ''άνθρωποι'' βάζοντας στην άκρη το ''ΕΓΩ'' τους ώστε να έρθουν σε συναίσθηση.

Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου