Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Κ@ΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ !!!

Δεν είναι πολύ μακριά εκείνη η ημέρα, που κάποιοι διαδικτυακοί κ@ραγκιόζηδες, θα βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθούν για τα ψεύδη, τις ύβρεις, τα συκοφαντικά, άκρως ψευδή, αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα τους, τόσο στο facebook όσο και στα social media, ένας από αυτούς (με αυτόν τον ηλίθιο ασχολούμαι τώρα, όχι μόνον διαδικτυακά αλλά και θεσμικά) μεγάλος κ@ραγκιόζης από την Χαλκίδα, στο επάγγελμα συνταξιούχος? - γι@τρός? - υδραυλικός? - δικηγόρος? - δικαστής? - απατεώνας? - στιχουργός? - συνθέτης? - τυλιχτής σε σουβλάκια? - καθαριστής μπιντέδων? - κυνηγός κεφαλών? - εκκενώσεις βόθρων? κλπ, ο εν λόγο ''κύριος'' - υπόδικος, παραπλανά τους πολίτες κατ' εξακολούθηση, με ψευδείς και άκρως συκοφαντικές δημοσιεύσεις. Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές και την Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στον τόπο κατοικίας του στην Χ@λκίδα, όπου είναι γνωστός στις Αστυνομικές αρχές για τις πολλαπλές εμπλοκές του με την Δικαιοσύνη και ιδιαίτερα, για την Εξύβριση και την Κατασυκοφάντηση των πάντων, καθώς επίσης και για την Δικομανία του !!!

Μεταξύ άλλων ιδιοτήτων (βλέπε: υδραυλικός - κυνηγός αγρίων θηρίων - δικαστής - σουβλατζής - στιχουργός - συνθέτης - πεταλωτής αλόγων κλπ), παριστάνει τον δικηγόρο και τον δικαστή και μάλιστα υβρίζοντας καθημερινά στο διαδίκτυο τους πραγματικούς - νόμιμους επαγγελματίες δικηγόρους και δικαστές !!! 
Ναι φίλοι μου, συμβαίνουν και αυτά στην Ελλάδα του 2017, που ότι δηλώσεις είσαι !!!
Προσποιείται μεταξύ άλλων ότι δήθεν κατέχει τις απαραίτητες γενικές και ειδικές γνώσεις ενός επαγγελματία δικηγόρου, (αντιποιείται δηλαδή στην πράξη το δικηγορικό επάγγελμα) συντάσσοντας ο ίδιος και υποβάλλοντας σωρεία μηνύσεων σε ότι περπατά και ίπταται !!!  Ενώ ταυτόχρονα βγάζει και αποφάσεις με την ιδιότητα του δικαστή !!! Θεούλης ;;;
Σε αυτό ακριβώς το σημείο οφείλω να ενημερώσω, αφενός τους αναγνώστες αυτού του blog, αφετέρου τους ανθρώπους που τον παρακολουθούν ότι, με αυτή την ανάρτηση, ξεκινάει η απογύμνωση - ξεβράκωμα ενός ηλίθιου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας και να τον θέσει υπό δικαστική συμπαράσταση, τουλάχιστον αυτό !!!
Εκ των προτέρων δηλώνω πως αυτός και μόνον αυτός είναι ο λόγος της παρούσας ανάρτησης, διότι με κάτι αγύρτες  του επιπέδου, κ@ραγκιόζης Ά Τάξης με μεταπτυχιακό στην ηλιθιότητα και την κατ' επάγγελμα συκοφαντία δεν ασχολούμαι προσωπικώς !!! 
Πάμε να δούμε λοιπόν τι επικαλείται ο συγκεκριμένος τραχανοπλαγιάς ως επιχειρήματα για να δυσφημίσει και να συκοφαντήσει το σωματείο ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ:
  • 1ον Επικαλείται ότι δήθεν για κάθε δανειολήπτη ενάγοντα, υπάρχει δικαστικό ένσημο 750 ευρώ και επειδή η Υπέρβαση παίρνει ΜΟΝΟΝ εφάπαξ 50 ευρώ, για την συμμετοχή στην αγωγή, του κάθε ενάγοντα ανεξάρτητα από το πόσες συμβάσεις έχει !!! με αυτό τον τρόπο εξαπατά (η ΥΠΕΡΒΑΣΗ) τους ενάγοντες !!!
Απάντηση : Δικαστικό ένσημο στις Αναγνωριστικές αγωγές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ηλίθιε !!!
Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ : http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=6485
και εδώ : http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomologia/pprath3110.htm
Τι έγινε Μητσάκο, τα βρήκαμε μπαστούνια τώρα ;;; άρχισε ο επίσημος εξευτελισμός σου ;;; Γέλια που θα κάνουν στα Ποινικά Δικαστήρια που θα παρακαλάς μάταια να σε λυπηθούν !!!
  • 2ον Επικαλείται ότι οι αγωγές είναι αόριστες και μάλιστα ότι στο δικόγραφο, το ομολογούν οι ίδιοι οι συντάκτες του!!!, καθώς και ότι δεν θα δικαστούν ποτέ, ότι θα έρθουν εκείνη την ημέρα οι εξωγήινοι, οι ανδρομέδιοι κλπ κάτοικοι του ηλιακού του, συστήματος και όχι μόνον !!!
Απάντηση: Πως είπες Μητσάκο;;; Δεν θα συζητηθούν;;; Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.ereportaz.gr/anavoli-sti-sizitisi-tis-omadikis-agogis-tou-kinimatos-ipervasi-kata-ton-trapezon/ 
και εδώ : http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/12/31012019.html
Εδώ κολλάει το που πας ρε καραΜήτρο ;;;
  • 3ον Επικαλείται ότι τάχα ο υπολογισμός της αποζημίωσης είναι όπως ισχυρίζεται ''Μίκυ Μάους'' (χρησιμοποιώ δική του έκφραση, με ότι αυτό συνεπάγεται, διαφωνώντας κάθετα στα άκρως συκοφαντικά επιχειρήματα του, επιπέδου ΓΤΠ).
Απάντηση: Μητσάκο ρίξε μια ματιά στο κάτωθι βίντεο, όπου δικηγόρος από το Αίγιο σε ημερίδα που δημιούργησε το σωματείο και που κατά διαβολική σύμπτωση είχε ακριβώς τις ίδιες απορίες που έχεις κι εσύ !!! Δες το και κλάψε, διότι δεν έμεινε απολύτως τίποτα από τους ανόητους ισχυρισμούς σου, που να στέκει !!! Περαστικά.....μικρό λαγουδάκι !!!




  • 4ον Επικαλείται ότι το σωματείο διαλύθηκε και ότι δεν θα κατατεθεί καμία άλλη αγωγή από το σωματείο....οεο !!! Το ακούσαμε κι αυτό !!! Τι ζω σουρεαλισμός !!!
Απάντηση : Μητσάκο πες αλεύρι, κατατέθηκε και 6η Ομαδική Αγωγή, της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ με 2.128 ενάγοντες, δες εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου: http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/6-2015-5.html  αυτό που φυσικά αγνοούν κάποιοι, πράγμα πολύ σημαντικό, είναι ότι καμπανάκια, κόλπα, αναβολές κλπ για τις τράπεζες, Δ,ΕΝ υπάρχουν !!! Άπτομαι της ευκαιρίας να σε ρωτήσω, αυτοί του Δ,ΕΝ όταν λένε ότι είσαι κολλητός του Στούρνου τι εννοούν ;;; Ρε μπας και είσαι ;;;!!! 
Είχες λέει κάποιο δάνειο και στο ''καθάρισε'' ο φίλος σου ο Στούρνος ;;; 
Αληθεύει ;;;



Τι σημερινές σου αρρώστιες δεν τις σχολιάζω καν !!! 
Τέλος, για να κλείσουμε με χαμόγελα, σου αφιερώνω αυτό το ανέκδοτο που σου ταιριάζει πολύ !!!
Ήταν ένας τύπος, που λες, που από μικρός έπαιρνε τους χειρότερους βαθμούς στην τάξη του. Κάποια στιγμή όταν μεγάλωσε αποφάσισε να σπουδάσει αστροναύτης. 
Προσπαθούσε, προσπαθούσε ώσπου μετά από δεκαπέντε χρόνια αδιάκοπης μελέτης τον καλούν στην πρώτη του πτήση στο διάστημα. 
Μαζί του, στο διαστημόπλοιο του δίνουν και έναν πίθηκο. 
Ο τύπος, όπως και ο πίθηκος, είχαν από έναν φάκελο με οδηγίες στα χέρια τους που θα τον άνοιγαν όταν θα έφταναν στο διάστημα. 
Πράγματι, όταν πια έφτασαν στο διάστημα, ο πίθηκος ανοίγει το φάκελό του, τον διαβάζει και μετά αρχίζει να πατάει κουμπιά, να τραβάει μοχλούς, να ελέγχει οθόνες και να πληκτρολογεί στο κομπιούτερ. 
Ο τύπος ανοίγει και αυτός τον φάκελό του, βγάζει το χαρτί από μέσα, το ξεδιπλώνει και διαβάζει: «Τάιζε τον πίθηκο…» Μητσάκο χαιρετισμούς.....χαχαχαχα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου