Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΗ Νο2 !!!


Οι επιλογές σου καθορίζουν το μέλλον σου !!! Με την εκλογική αποχή περιορίζεται η πολιτική ελευθερία και η πολιτική συμμετοχή του ατόμου. Όταν ένας πολίτης αποφασίζει να απέχει από την εκλογική διαδικασία, θα πρέπει να ξέρει ότι με αυτή την επιλογή του καθορίζει και την τύχη των άλλων, όχι μόνο την δική του. Οπότε, πρέπει να έχουμε υπ’ όψη μας ότι από τη ψήφο μας εξαρτάται και το μέλλον του συνανθρώπου μας, όχι μόνο το δικό μας. Μην ξεχνάτε πως οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από καλούς πολίτες που δεν ψηφίζουν !!!



Στην παραπάνω φωτό, βλέπουμε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην κοινωνία μας, είναι η πολιτική εκπροσώπηση, η πραγματικότητα είναι, ότι δεν εκφράζει κανείς πολιτικός σχηματισμός τους πολίτες. Έτσι, από το να πάει να σταθεί στην ουρά για να ψηφίσει, έστω διαμαρτυρόμενος για κάποιον που δεν τον εκφράζει, κάθεται στο σπίτι του μπροστά σε μια οθόνη, να βρει τρόπο να επιλύσει, ή και να ξεχάσει έστω τις σκοτούρες του. Ένας στους δύο πολίτες απέχει από την κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας, που είναι οι εκλογές. Ο πολίτης δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανησυχεί ποτέ για την πράξη, αλλά την απραξία !!! Η αλλαγή δεν θα έλθει εάν περιμένουμε κάποιο άλλο πρόσωπο ή εποχή. Εμείς είμαστε εκείνοι που περιμέναμε. Εμείς είμαστε η αλλαγή που αναζητούμε, να είστε ο εαυτός σας, όλοι οι άλλοι είναι πιασμένοι !!!



Μην ξεχνάτε πως μόνον οι νεκροί δεν έχουν ελπίδα !!! Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική. Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας !!! Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα. Καιρός να ξυπνήσουμε, να εγερθούμε, να εξεγερθούμε και ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε, όπως αρμόζει, τους μεγάλους κινδύνους που απειλούν την ιστορία, τον πολιτισμό, το ήθος, τις παραδόσεις και τελικά την ακεραιότητά μας.



Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί για τον πολιτισμό. Άλλωστε η Ελλάδα αυτό είναι, η κληρονομιά της ! Αυτό είναι, η περιουσία της! Και αν το χάσουμε αυτό, θα γίνουμε ΚΑΝΕΙΣ, Η ψήφος σου καθορίζει την ύπαρξη και την ανυπαρξία σου !!! Αν δεν σου αρέσει η Κυβέρνηση, φταις και συ γι’ αυτό, όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ποτέ υποψήφιος !!!



Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, απαιτείται εθνική ενότητα, η χώρα έχει ανάγκη από μια Εθνική Ελλάδος, πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις ουσίας και όχι πλιάτσικο στις πλάτες των Ελλήνων !!! Μετά το 2009 η Ελλάδα είναι μια «άλλη χώρα», είναι μια εκ των πραγμάτων χρεοκοπημένη οικονομία, μέσα σε αυτή την επίσημα χρεοκοπημένη Ελλάδα, άσκησαν μια πισώπλατη και γι’ αυτό δόλια τακτική, όλα τα πολιτικά κόμματα του δήθεν αντιμνημονιακού τόξου !!!

Μοναδική βάση στήριξης της γραμμής τους ήταν ο ισχυρισμός τους πως «υπάρχει εναλλακτικός δρόμος, άλλος από αυτόν της ευρωζώνης», για αυτό καταψήφιζαν τα πάντα αρχικώς και μετά ΝΑΙ σε όλα, γι’ αυτό έβγαζαν τους πολίτες στις πλατείες...(αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα κλπ πρότζεκτ). 
Το θέμα πλέον δεν είναι πολιτικό. Είναι πολιτειακό !!! Αποδοχή κατάστασης αποτυχημένου κράτους !!! Τέτοια εξουσιοδότηση ουδέποτε δόθηκε με εκλογική διαδικασία !!! Ζούμε την εποχή που απλοί Έλληνες πολίτες, με προσωπικές μάχες, αποδεικνύονται έμπρακτα πιο πατριώτες από θεσμικούς !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου