Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!! ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ !!! ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΑ !!! ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ !!!


Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν σεξ σε διαμαρτυρία για τους φόρους – Ουρά πελατών......
"Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους !!!
Δωρεάν Είσοδος !!! Δωρεάν Ποτά !!! Δωρεάν Σεξ !!!"
Ένας αυστριακός οίκος ανοχής προσφέρει στους πελάτες δωρεάν σεξ στη διάρκεια του καλοκαιριού σε ένδειξη... διαμαρτυρίας γι' αυτό που ο ιδιοκτήτης του οίκου θεωρεί τιμωρητική φορολογία!

"Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν Είσοδος !!! Δωρεάν Ποτά !!! Δωρεάν Σεξ !!!" αναφέρει στον ιστότοπο του ο οίκος ανοχής Pascha του Ζάλτσμπουργκ. Μια γυναίκα που απάντησε σήμερα Κυριακή στο τηλέφωνο του οίκου είπε πως δεν πρόκειται για αστείο.

Η εφημερίδα Oesterreich δημοσίευσε μια φωτογραφία ανδρών που έκαναν ουρά έξω από τον οίκο ανοχής για να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη προσφορά.Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής Χέρμαν Μίλερ δήλωσε ότι θα προσφέρει από την τσέπη του στις εκδιδόμενες γυναίκες το ποσό των 10.000 ευρώ το μήνα που θα χάσουν.

Ο Μίλερ, ο οποίος διαθέτει οίκους ανοχής σε άλλες τέσσερις πόλεις στη Γερμανία και την Αυστρία, έχει παραπονεθεί κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις του σε μέσα ενημέρωσης για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις τις οποίες θεωρεί τιμωρητικές για τις επιχειρήσεις του. Έχει δηλώσει πως την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε φόρους μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.

Neugeborenes aus Fenster geworfen - tot


ΠΗΓΗ: www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου