Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΡΘΡΟ 120 !!!



Η απονομή πραγματικής δικαιοσύνης, η Θεία Δίκη, που σύντομα θα αποδοθεί στους υπαίτιους της εξαθλίωσης των Ελλήνων, στους δολοφόνους των χιλιάδων συμπολιτών μας μέσα από την φτώχεια και την ανέχεια, σε εκείνους που ξεπουλάνε τα χώματα που έχουν ποστιστεί με το αίμα των προγόνων μας στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πέντε χρόνια Μνημόνια, έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην κοινωνία: 1,5 εκατομμύρια άνεργοι, 300 χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς καθόλου εισόδημα, 3 εκατομμύρια ανασφάλιστοι πολίτες χωρίς πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, 600 χιλιάδες παιδιά που υποσιτίζονται, 200 χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις. Ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων και της χώρας με τελευταίο παράδειγμα τα δάση και οι παραλίες, διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας. 


Ήρθε η ώρα ο πολίτης να συμμετάσχει ενεργά στον αγώνα για να σταματήσει η πορεία εξαθλίωσης. Να γυρίσει την πλάτη στην καλλιεργούμενη απάθεια και αποχή που βοηθούν αποκλειστικά και μόνο τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης: χωρίς την ενεργή δράση των πολιτών καμιά δυνατότητα αναγέννησης του τόπου δεν μπορεί να υπάρξει.


Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι βαρὺ τοῦ φόβου αἰσθάνονται, 
 ζυγὸν δουλείας, ἂς ἔχωσι· 
θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία !!!









Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου