Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ» ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ !!!

«Με εντολή των Γερμανών δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!!!
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ !!! 
Όλα τα ονόματα !!!
Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό η διαρροή ολόκληρης της κατάθεσης Χριστοφοράκου στον εισαγγελέα του Μονάχου λίγο μετά την φυγάδευση του από την Ελλάδα.
Στην κατάθεση – βόμβα, ο Χριστοφοράκος αποκαλύπτει πως οι μίζες στους Έλληνες πολιτικούς δινόντουσαν απ’ ευθείας από… την Γερμανία!
Αυτή η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τεκμηριώνει αυτό που γνωρίζαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: Η Γερμανική κυβέρνηση όχι μόνον γνώριζε, αλλά και υπαγόρευε μέσω της μητρικής εταιρείας, σε ποια πολιτικά πρόσωπα θα δοθούν οι μίζες. 
Γι’ αυτό και η Ελλάδα συνεχίζει να είναι υπόδουλη της Γερμανίας, αφού οι λαδωμένοι πολιτικοί είναι έρμαια των γερμανικών συμφερόντων.
Σε πρακτικό επίπεδο, ο Χριστοφοράκος ομολογεί ότι τα μαύρα ταμεία δεν είναι καθόλου μαύρα, αλλά εταιρικά της μητρικής εταιρείας!
Βάσει λοιπόν της κοινοτικής νομοθεσίας, Ελλάδα μπορεί να απαιτήσει επιστροφή κάθε τιμήματος που έχει καταβάλλει στην Siemens αλλά επίσης να πετάξει έξω την εταιρεία από κάθε δραστηριότητα εντός ΕΕ!
Αντ’ αυτού, διαχρονικά οι κυβερνήσεις με αποκορύφωμα την συγκυβέρνηση προσπαθούσαν απλώς να συγκαλύψουν το σκάνδαλο ή να τα βρουν με γελοία ποσά αποζημιώσεων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου