Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΠΙΟ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!! #MenoumeRagiades !!! #Efialtes !!!

Οι σύγχρονοι #Efialtes λένε: «Αποδεχόμαστε κάθε απαίτηση των Θεσμών»!!! #ΜenoymeRagiades
Οι σύγχρονοι #Germanotsoliades λένε: Οι «μένουμε Ευρώπη» υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση-πάση θυσία στο ευρώ !!! #MenoumeYpodouloi #DenXexno

Είναι δε, τόσο ηλίθιοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να σε βγάλουν από την Ε.Ε και όχι μόνο δεν μπορούν να σε βγάλουν αλλά από την Νομισματική Ένωση δεν μπορείς να αποχωρήσεις ούτε οικειοθελώς !!!
Τα λέμε και τα γράφουμε χρόνια τώρα !!!

ΕΤΣΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΤΗΣ ΣYΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ & ΤΟ ΕΥΡΩ
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ !!!

Αρθρο 140, παρ. 3, Συνθήκη της Λισαβώνας !!!


ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΙΑ ΚΛΠ !!!



Υπήρχαν πάντα οι «αυτοί». Καμία έκπληξη, λοιπόν, σχετικά με τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα να εξαθλιωθούν ακόμη περισσότερο οι πολλοί για να κερδίσουν οι λίγοι. Απόγονοι εκείνων που το ’41 έλεγαν «ευτυχώς ήρθαν να μας σώσουν οι Γερμανοί» και αντίγραφα εκείνων που στα Δεκεμβριανά προσκυνούσαν τον στρατηγό Σκόμπυ. Πάντα θα υπάρχουν «αυτοί» και πάντα η Ιστορία θα τους κρύβει για να μη ζούμε μέσα στη ντροπή οι υπόλοιποι.

Οι «αυτοί» είναι οι πεμπτοφαλαγγίτες που υπόσχονται στους πολιορκητές πως τίποτε δεν θ’ αλλάξει και ότι μπορούν να πολιορκούν ήσυχοι. Είναι η απόδειξη ότι ο κίνδυνος για την ελευθερία μπορεί άνετα να μην κυκλοφορεί μόνο με μαύρα μπλουζάκια και ξυρισμένο κεφάλι, αλλά να φοράει κουστούμια και να έχει μαλλί κομμωτηρίου.

Δυστυχώς αυτό το είδος που κατέβηκε και εχθές στο Σύνταγμα είναι η τραγικότερη απόδειξη της ευρωπαϊκής παρακμής. Η Ευρώπη στα μυαλά τους δεν είναι Ιστορία, δεν είναι σύνθεση πολιτισμών, δεν έχει κανένα ανθρωπιστικό στοιχείο. Η Ευρώπη στα μυαλά τους είναι μόνο ένα κέρμα που το ρίχνεις στις slot machines του Ποταμιού και της ΝΔ, σου βγάζει τρεις σημαίες της Ε.Ε. και αναβοσβήνει η επιγραφή του τζακ ποτ «Συγχαρητήρια είσαι Ευρωλάγνος!!!!».

Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου