Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΑΤΑΚΙ ;;; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΞΥΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!! [ΜΕΡΟΣ 2ο]

Μέρος 2ο: Εισαγωγή στη σοβαρότητα και την ανάληψη ευθύνης, διότι είναι πολύ εύκολο να σχολιάζεις εκ του ασφαλούς, ιδίως όταν έχεις κριθεί ανεπαρκής !!!

Μικρό μου γατάκι σκέφτηκα να σου γράψω ένα γενικόλογο άρθρο επί την βάση των όσων αναφέρεις, αλλά θα προτιμήσω να αποδομήσω ότι έγραψες διότι μου φαίνεται απίστευτα εύκολο.

Οι πίνακες που όπως γράφεις ''είναι υπεραρκετοί να σας γλυτώσουν'', χωρίς τεκμηρίωση που να αποτυπώνεται σε δικόγραφο δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα !!!

Το αντίθετο μάλιστα, αν κάποιος αναγνώστης σου, πάει με τους πίνακες αυτούς στο δικαστήριο και τους επικαλεστεί, το πιο πιθανό είναι να χάσει το σπιτάκι του, άρα είσαι και επικίνδυνος !!!

Μιλάς για <<έν-τιμους δικηγόρους αυτής της Χώρας ή στα οργανωμένα σωματεία που δήθεν καταπολεμούν την ΑΔΙΚΙΑ και προσπαθούν ......να επιβιώσουν πάνω στην άγνοια μας .... sorry .... να προστατέψουν τα συμφέροντα μας.....
με αιτήματα όμως διαφορετικά ....... από ότι τα δικά τους....>>

Απαντώ πως, ο κάθε γιδοβοσκός πήρε μια γκλίτσα και κάνει τον οικονομολόγο και τον νομικό, έτσι κατέστησε εαυτόν του ως τον απόλυτο παντογνώστη των πάντων, δηλαδή σούπερ - ήρωα τον ΓΙΔΟΜΑΝ.

BΡΕ ΓΙΔΙ (στο έγραψα και στο πρώτο μέρος, αλλά δεν με παρακολουθείς),έχεις την δυνατότητα -αφού είσαι παντογνώστης- να φτιάξεις μόνος σου το δικόγραφο και να το ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ υπερασπιζόμενος έτσι δικαίως, τον ρόλο του Σούπερ-ήρωα ''ΓΙΔΟΜΑΝ'', γιατί δεν το κάνεις ;; 
Απλό δεν είναι ;;; 

Κάθεσαι όλη την ώρα και μυξοκλαίς στο διαδίκτυο, την στιγμή που ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ την δυνατότητα έχεις (την δικονομική μάγκα μου, όχι την ουσιαστική, αλλά τέσπα), ΑΛΛΑ και το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ (πόσα καταστήματα έκλεισαν;;;).

Μόνος σου χωρίς τους περιττούς Νομικούς του δήθεν 090-.... κλπ 

Δεν θέλεις να γραφτεί το όνομα σου, με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Σούπερ-Ηρώων ;;;

Δεν θέλεις να μπεις στην λίστα των Σούπερ-Ηρώων της χώρας, όπως λόγου χάριν ο ΤΑΠΕΡΜΑΝ, ο ΣΠΙΘΑΣ, ο ΖΟΥΜΠΕΡΜΑΝ, ο ΣΑΡΟΥΜΑΝ και πολλοί άλλοι ;;;



Τα νομίσματα ΟΜΩΣ, έχουν δυο όψεις και στην περίπτωση σου :
- η μια όψη είναι ότι, όντως ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι είσαι κάποιος Σούπερ Ήρωας, εν προκειμένω ο ΓΙΔΟΜΑΝ. 

Επ' αυτού, αγαπητέ γιδοβοσκέ έχω να πω ότι θέλει ΠΡΑΞΕΙΣ ο ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΙΣΜΟΣ και να ΜΗΝ μπερδεύεις τα λόγια σου ενώπιον ενωπίω ....  (ας αρχίσουμε με τα βασικά.... άσε τα ψΗλά γράμματα !)

- η άλλη όψη είναι ότι, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ (άντε, πάλι μάγκα σ' έκανα και συγχωροχάρτι σου ξαναδίνω .... λόγω μεγαλοψυχίας ΜΟΥ) επιδιώκεις και ενδιαφέρεσαι, για το προσωπικό και μόνον όφελος σου, πουλώντας Πατριωτισμό και φούμαρα στα υποψήφια γίδια που προσηλυτίζεις εξαπατώντας τα !!! 

Μεταξύ μας (και ας μείνει μεταξύ μας) πιστεύω ότι ΟΝΤΩΣ πιστεύεις ότι θα μπορούσες να σώσεις τον ΚΟΣΜΟ .... αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ που λέει και το κατωτέρω τραγουδάκι..... Άκου το ... αφιερωμένο σε Εσέ και τα γίδια σου !!!





Γράφουν οι: ''Γραμματείς....και φαρισαίοι''
ΥΓ: Οι μόνοι εναπομείναντες πιστοί αδελφοί σου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου