Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΑ GREXIT ;;;

Είναι αλήθεια ότι ο Έλληνας πρώην υπουργός Οικονομικών είχε συναντήθει με μεγαλοεπενδυτές που έχουν ταχθεί υπέρ της δραχμής ;;;
Είναι αλήθεια ότι ο Γιάνης Βαρουφάκη κατά την διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Οικονομικών είχε συναντήσεις, αρχικά με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο Βερολίνο και στη συνέχεια στην Ουάσιγκτον με τον μεγαλοδικηγόρο Λι Μπουχάιτ, ο οποίος είναι ο πλέον ειδικός στον πλανήτη για θέματα αναδιάρθρωσης κρατικού χρέους ;;;



«Τα ερωτήματα που εγείρονται αφορούν τις επιδιώξεις του υπουργού Οικονομικών, το αν οι κινήσεις του υπηρετούν τους στόχους της κυβέρνησης και είναι σε γνώση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ή αφορούν δικές του πρωτοβουλίες», έγραφε το «Βήμα της Κυριακής».
Υπηρετούσαν τελικά τους στόχους της κυβέρνησης ;;; Δεν νομίζω τάκη...μπεε
Ήταν σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα ;;; Πολύ αμφιβάλλω τάκη....μπεεε
Ποιον θα εξυπηρετούσε ένα GREXIT εμένα ;;; Δεν νομίζω τάκη...μπεεεεε



Οι πληροφορίες λένε ότι, ο κ. Βαρουφάκης στο κλειστό τραπέζι που έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή στο βερολινέζικο ξενοδοχείο «Aldon», με τη συμμετοχή του Τζορτζ Σόρος και άλλων διακεκριμένων συνδαιτυμόνων, τους έδωσε την εντύπωση ότι θα συνεχίσει να μπλοφάρει μέχρι τέλους, απειλώντας να μην πληρώσει είτε κάποια δόση στο ΔΝΤ τους επόμενους μήνες είτε τα ομόλογα της ΕΚΤ που λήγουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αναφέρει το «Βήμα».

Ας σημειωθεί ότι ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος έχει τεθεί κατά καιρούς υπέρ της επιστροφής στη δραχμή και τα σενάρια φουντώνουν για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Να σας θυμίσω επίσης ότι η ίδια ''άτυπη'' ομάδα συμβούλευε και τον Γιώργο Παπανδρέου κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης πριν από το 1ο Μνημόνιο !!!
Να σας θυμίσω επίσης τι έλεγε ο Πάνος Καμμένος για την ''ομάδα του Σόρος'' !!!
Το τραγουδάκι αφιερωμένο στον Γιανάκη.....
Καραόκε παρακαλώ....δικό σας !!!
Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου