Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ !!!

Το ερώτημα - αίτημα των πολιτών για κάποιους πολιτικους που εγκλημάτησαν σε βάρος του ελληνικού λάου είναι θα μπει επιτέλους κάποιος φυλακή ;;;
Και αυτό δεν είναι θέμα μόνον δικαστικής βούλησης, αλλά πρωτίστως είναι θέμα πολίτικης βούλησης, την οποία αγνοώ κατά πόσον υπάρχει.
Πάγιο αίτημα του αδικημένου πολίτη είναι να βρεθεί επιτέλους κάποιος πρωθυπουργός, υπουργός η αεροπαγίτης να στείλει στα κάγκελα όλους αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή.
Αν επιθυμούμε κάτι τέτοιο, εκείνο που πρέπει άμεσα σε κάθε περίπτωση να τεθεί στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση είναι, η κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος, της αρμοδιότητας δηλαδή της Βουλής να ασκεί δίωξη, ανάκριση, προκαταρκτική εξέταση κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν υπουργοί ή υφυπουργοί.
Τους επόμενους 10 μήνες, θεωρώ πως θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές σε πολιτικο επίπεδο, για αυτό μην ξεχνάτε πως όποιος έχει το πόδι του έξω από τη φωτιά, μπορεί εύκολα να δώσει συμβουλές σ’ αυτούς που καίγονται και αυτοί που καίγονται είναι οι Έλληνες πολιτες.
Η άποψη μου είναι πως έφτασε η στιγμή να αποδοθεί Δικαιοσύνη, ήρθε η ώρα για την Δημοκρατική αναγέννηση της χώρας.
Εν ολίγοις ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου