Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ !!!

Τραπεζίτες και επιχειρηματίες στο στόχαστρο «εκτελεστών» !!!
Θεωρούμε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουμε κοινωνοί πολύ δυσάρεστων εξελίξεων, πολύ θλιβερών εξελίξεων, πολύ άσχημων εξελίξεων.
Το παιχνίδι είναι πολύ πιο βρώμικο από ότι έχει εκτιμηθεί στο banking και στο επιχειρείν. 
Δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφέρουμε πρόσωπα, ούτε να τα φωτογραφήσουμε.
Όμως μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κοινωνοί πληροφοριών που μόνο προβληματισμό προκαλούν καθώς αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι είναι πολύ βρώμικο. 
Εάν θέλουν να εξοντώσουν ένα τραπεζίτη ο οποίος ήδη έχει παραπεμφθεί μπορεί…να του εμφανίσουν και μια άλλη υπόθεση εξέλιξη που θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου. 
Εάν θέλουν να εξοντώσουν ένα επιχειρηματία η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα ανέντιμα και δόλια μέσα ώστε να τον εξοντώσει. 
Ένα θέλουν να εξοντώσουν ένα τραπεζίτη χρησιμοποιούν διάφορα σενάρια όπως μια αύξηση κεφαλαίου για να ενισχύσουν την προσπάθεια επαγγελματικής του εξόντωσης. 
Το επόμενο χρονικό διάστημα τραπεζίτες και επιχειρηματίες θα βρεθούν εμπρός πολύ δυσάρεστων εξελίξεων και φοβούμαστε ότι οι εξελίξεις αυτές θα είναι πολύ αρνητικές, πολύ δυσάρεστες, πολύ δόλιες και θα αποδείξουν ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο σύστημα σε αντικατάσταση του παλιού με λανθασμένα και φθαρμένα υλικά και με λάθος συνταγή. 
Θεωρούμε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουμε κοινωνοί πολύ δυσάρεστων εξελίξεων, πολύ θλιβερών εξελίξεων, πολύ άσχημων εξελίξεων. 

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου